Marknadens bästa förslag för finansiering

1. PayPal

Paypal till mindre köpbelopp. Köparskydd och skydd mot bedrägeri med PayPal. Betala säkrare med PayPal. Oavsett var eller vad du handlar, om du inte är nöjd så hjälper vi dig.

2. Leasing

Leasing är ett mycket bra alternativ till att ta ett banklån. Om ni inte har ett eget leasingbolag ni använder kan vi rekommendera North62 eller Nordea Leasing.

Leasing är mest fördelaktigt för belopp över 100.000 kr.

Exempel på köp med leasing:
En maskin till ett värde av 1.000.000 SEK under 5 år kostar mindre än 20.000 SEK per månad.
En maskin till ett värde av 500.000 SEK under 5 år kostar mindre än 10.000 SEK per månad.
En maskin till ett värde av 200.000 SEK under 3 år kostar cirka 6.000 SEK per månad.

3. Flera års kredit

Hur låter detta? Om ni är osäkra på hur marknaden ser ut eller om ni behöver bygga upp en kundbas i samband med investeringen av en ny maskin kan något eller några års kredit vara till stor hjälp.

Så här fungerar det:
• Tillsammans hittar vi en bank som är intresserad av att finansiera ordern. Vanligtvis kan en större dansk eller svensk bank erbjuda en låg ränta och en längre kredittid än mindre banker.

• Även om banken är villig att ta en viss risk på själva verksamheten, vill det ofta hjälpa om den också får delar av finansieringen säkrad. Detta kan EIFO (Danmarks Eksport- og Investeringsfond) hjälpa till med.

• Banken kontaktar EIFO som bedömer er kreditvärdighet och den politiska risken i ditt land.

• Om EIFO godkänna er och ert land gör banken en ansökan som EIFO sedan behandlar. EIFO gör även en riskbedömning av miljö och mänskliga rättigheter i verksamheten.

• EIFO lämnar ett erbjudande med en löptid på (minimum sex månader) som banken kan ta del av när och om den totala finansieringen faller på plats.

• EIFO utfärdar en köparkreditgaranti till banken varefter ordern kan verkställas och leverans av maskinen kan ske. Du måste då betala tillbaka lånet till banken inom avtalad tid.