Maskiner

Upptäck vårt imponerande sortiment av bockningsmaskiner för rör, plåtar och profiler. Här finner du högkvalitativa, nya och begagnade maskiner från ledande tillverkare. Vi prioriterar dina behov och strävar efter att erbjuda den perfekta maskinen till det bästa priset. Nöjda kunder är vår bästa referens.

Välj kvalitet som varar! Kontakta oss idag.

Rörbockningsmaskiner för bockning och bearbetning av rör

Helautomatiska rörbockningsmaskiner, semiautomatiska rörbockningsmaskiner och programmerbara rörbockningsmaskiner utan dorn.

Gradningsmaskiner & slipmaskiner för rör & profiler

Här finns gradningsmaskiner med borstar som gradar röret ut- och invändigt samtidigt och små kompakta avgradningsmaskiner med knivar och slipmaskiner för hela rörytan.

Valsar för profiler och plattor

Vi har profilvalsar och rörvalsar av nästan alla typer, storlekar och grader av automatisering. Profilvalsar med dragkraft på 2 eller 3 valsar, med manuell eller hydraulisk justering och eventuell cnc-kontroll. Plåtvalsar finns med 3 eller 4 valsar, pyramidupplägg eller asymmetriskt arrangemang och olika typer av styrning – även cnc-styrning.

Hydrauliska horisontella pressar

Här presenteras hydrauliska horisontella pressar för många typer av bearbetning av olika arbetsstycken, pressar för omformning av rörändar, pressar för montering av skärringar m.m

Begagnade maskiner

Hos Trolandmaskin har vi ett stort utbud av begagnade industri- och verkstadsmaskiner för bockning och bearbetning av rör och profil.